Deze maand staat in het teken van de geboorte van kindje Jezus. De zoon van herder Jozef en zijn vrouw Maria. Een feest dat we ieder jaar vieren “Kerstmis”.

Kinderwens.

Een kinderwens is een gezond natuurlijk verlangen van geliefden. Soms treden in dit traject problemen op en lukt het zwanger worden niet spontaan. Hierdoor heeft het lichaam rust en tijd nodig om te herstellen. Mede door anticonceptie gebruik; eet-, drank- en of drugsgebruik of de onregelmatige en hectische levensstijl. Naast een vaak intensief medisch traject kan voetreflextherapie hierbij een welkome ondersteuning geven. Behalve ontspanning, worden zones en meridianen behandeld en het lichaam meer ontvankelijk gemaakt voor zwangerschap. Toepasbaar voor zowel de vrouw als de man.

Zwangerschap.

Zwangerschap is een mooi natuurlijk proces. Door bevordering van ontspanning en meer energetische balans, versterkt de moederlijke verbintenis. Tevens de veiligheid, geborgenheid en groei voor de baby. Ook allerlei bijkomende fysieke klachten kunnen verminderd en waar mogelijk opgelost worden. Zoals oedeem, hoge bloeddruk, blaasontsteking, lage rug- en bekken klachten, harde buiken, obstipatie, maagzuur, slapeloosheid en stemmingswisselingen. Ook bij het opwekken van de weeën kan voetreflex effectief zijn. Daarnaast helpt een massage om de moeder na de bevalling op krachten te komen en haar evenwicht te hervinden. Pappa’s zijn natuurlijk ook welkom.

Zorgverzekering.

Kijk deze maand ook extra naar je zorgverzekering; nu kun je wijzigen of veranderen. Klik hier voor info: https://www.fagt.org/client-en-student/vergoeding-zorgverzekeraars. Door het aangesloten te zijn bij deze beroepsvereniging voldoe ik aan jaarlijkse eisen en verplichtingen.

Is je interesse gewekt of heb je vragen of wil je een afspraak maken, neem gerust contact met ons op. Door de richtlijnen van het RIVM graag telefonisch via tel:0495-450175 of tel:+31636569197. Of per mail paulinecoolen@ziggo.nl of praktijkerikcoolen@planet.nl.

Fijne feestdagen en een gezond 2021!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *