Voetreflex en lid Groene Kruis

neem contact op

Voetreflex en lid Groene Kruis

Wij zijn een samenwerkingspartner van Groene Kruis ledenorganisatie. Zij bieden hun 73.000 leden in Midden- en Noord Limburg aanvullende diensten en activiteiten op het gebied van gemak, gezondheid, zelfstandig leven en ontspanning.

Met het lidmaatschap van Groene Kruis Ledenorganisatie profiteert het hele gezin van services en aantrekkelijke kortingen.Voor het lidmaatschap betaald U 14,95 per kalenderjaar. Het lidmaatschap is geldig voor alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen. Voor meer informatie kijk op www.groenekruisleden.nl

Bij de VoetreflexPlus TCM behandelingen wordt de Westerse voetreflexmethodiek met de Traditionele Chinese Geneeskunde gecombineerd. Ik behandel dan niet alleen de reflexzones op de voet (westers), maar ook de energiebanen (meridianen en accupunctuurpunten) op de onderbenen. Dit kan worden aangevuld met een hoofd- en armmassage.

De combinatie van beide systemen biedt extra veel mogelijkheden en versterkt de effecten van de behandeling.

Geschikt voor klachten zoals hoofdpijn, stress, burn-out, vitaliteit, spijsvertering- en gewichtsproblemen, urinewegproblemen (voor zowel de vrouw als man), luchtwegproblemen, kinderwens en zwangerschap, overgangsklachten, voetklachten en mobiliteit problematiek.

Eventuele verdere toelichting via de button “Blog”.

Persoonlijke wens

Gemiddeld duurt een massage 60 min. De 1e intake duurt 90 minuten. Deze bestaat uit een anamnese en een ontspanningsmassage. Tevens bespreken we een eventueel behandeltraject. Het aantal behandelingen is uiteraard afhankelijk van je persoonlijke wens en de klachten waarmee je bent gekomen.