Je hormonen lief hebben. Dit is wat we niet hebben geleerd of vanzelfsprekend vinden. Door ziekteprocessen, langdurige stress, slechte leefomgeving, slechte voedingspatronen of oude innerlijke ondermijnende patronen, kan het (neuro-) hormonale systeem worden ontregeld en in een langdurige disbalans komen. Deze hormonale disbalans is te herkennen aan symptomen zoals: slaapproblemen, uitputtingsgevoel, verminderde libido, algehele onrust en opgejaagd gevoel, overmatig transpireren, droge slijmvliezen, gemis aan (zelf-) liefde en een sterk regelmatig wisselende gemoedstoestand.

Voetreflex en basis-welbevinden

Voetreflexplus therapie versterkt en verdiept in algemene zin het basis-welbevinden, door geborgenheid en rust te bieden zodat lichaam en geest in een diepe ontspanning kunnen komen. Van daaruit wordt het mogelijk om samen met de informatie uit de anamnese en inspectie, de dieperliggende oorzaak in kaart te brengen en te behandelen. Hierbij integreer ik 2 visies, te weten de Westerse visie met het masseren van de reflexzones van de voeten en de Oosterse visie met massagetechnieken op de meridianen. Indien nodig wordt dit aangevuld met persoonlijke adviezen over voeding en leefstijl.

Voor jezelf kiezen?

Leuk je persoonlijk te hebben mogen ontmoeten tijdens de LadiesNight! Nu nagenieten en even tijd nemen voor jezelf.

Is je interesse gewekt, herken je enkele symptomen of heb je vragen, neem dan gerust contact met me op.Via de praktijk tel:+316-36569197 of per mail mailto:paulinecoolen@ziggo.nl. Als jij kiest voor jezelf, wil ik je graag begeleiden in jouw traject naar gewicht en herstel.

Tot binnenkort!

LadiesNight 12.10.2024, presentatie hormonale disbalans, keuzes maken, jij als vrouw voor jezelf gaan staan.