Heb jij veel energie om de nieuwe dag te beginnen? Of zit je in de sleur van de dag? De nieuwe dag is een uitdaging met al het onbekende wat op je pad komt. Iedere dag komen er nieuwe uitdagingen waar je van kunt leren. Leren, doen we ons hele leven lang. Elke levensfase kun je en mag je leren. Iedere dag word je gegeven om het er beste van te maken. Loslaten wat niet of niet meer bij je past, opnemen waar je energie van krijgt.

Realiteit anders?

Dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk als dit op papier staat. De realiteit, de dagelijkse praktijk is meestal heel anders. Je hebt er zin in, wilt het beste er van maken en dan ontstaat er toch een moment dat je terugvalt in je oude ik. Dat is niet fijn, maar wel een leermoment wat aandacht nodig heeft. Via een Voetreflexmassage word je lichaam gestimuleerd door mijn handen via de voeten en onderbenen. Vele anderen wegen ondersteunen je via de gedachtes. Het lichaam vertelt veel over je. Je kunt beiden ingangen aanpakken, omdat ze elkaar je ontwikkeling niet in de weg staan. Voetreflexmassage zorgt voor een goede doorstroming van top tot teen via de voeten en onderbenen in o.a. het stimuleren van de spijsvertering, verminderde spierspanning bij het verwerken van informatie.

Uitdagingen aangaan?

Onlangs ben ikzelf een uitdaging aangegaan om me te presenteren op een beurs, genaamd Ladies Night. In mijn hoofd had ik het goed voorbereid. Wat ik niet kon, uitbesteed. Echter de realiteit was een tegenslag nog geen 24 uur van te voren. Mijn lichaam reageerde niet met boosheid, verdriet, verkramping. Normaliter komen deze aspecten zeker op de voorgrond. Door de rust in mijn lichaam heb ik mijn krachten om weten te zetten in daden. Mijn plan bij te stellen en om hulp durven te vragen. Dezelfde avond heb ik me kunnen presenteren met de tools die ik graag wilden. Mijn voorbereiding was heel anders verlopen en kijk zeker terug op een geslaagde en gezellige avond met collega’s en bezoekers.

Tien jaar praktijk!

Tien jaar heb ik nu mijn praktijk Voetreflextherapie. Vijftien jaar bezig met het bestuderen van de stof voor het diploma en certificering van Praktijk Pauline Coolen. Ik ben zo blij dat dit op mijn pad is gekomen, de Pauline is nu meer zichzelf en durft daar te voor gaan staan. Groeien is ontwikkelen, met voorspoed en tegenslag. De lessen die je met je meedraagt en tot ontplooiing komen op momenten die je voorheen niet van jezelf had verwacht, Voetreflextherapie is ontspannend, zorgt voor vitaliseren, leert met de signalen van je lichaam om te gaan. Vanuit je gevoel worden je gedachten versterkt in wie je mag zijn van jezelf. Voor mij is dat genieten als de nieuwe dag begint.

Zelf ervaren?

Hoe ervaar je dit voor je zelf? Heb je een hulpvraag of een casus die je belemmert in je persoonlijke- of zakelijke vlak? Neem gerust contact met me op of we samen er een oplossing voor kunnen vinden. Telefonisch via 0495-544121 of 06-36569197 of per mail via paulinecoolen@ziggo.nl.

Tot binnenkort!