Zo de kop is er af. De eerste werkdag gehad op onze nieuwe locatie. Na vele jaren is het tijd voor nieuwe wegen, het oude loslaten en het nieuwe omarmen.

Bijna 24 jaar lang hebben we in Weert op de Kerkstraat de praktijken mogen opbouwen en neerzetten. Vele cliënten warm kunnen ontvangen. In het begeleiden van de hulpvragen met Fysio- en Manuele therapie, Baby’s & Kiss , Craniosacraaltherapie en Voetreflextherapie. Groei en ontwikkeling hebben de keuze gemaakt om onze diensten te verplaatsen naar ons nieuw adres in Weert, te St. Paulusstraat 7.

Opbouwen

De jaren zijn voorbij gevlogen. De kaartenbak met patiëntengegevens is vervangen door het digitale systeem. De vriendelijke receptioniste achter de balie door de mail, app of spraakbericht. Deze veranderingen laten geen sporen achter, echter meer ervaring waar U als cliënt van mag profiteren. Meer ruimte voor tijd en echte aandacht.

Verwelkomen

Met dankbaarheid blikken we terug en omarmen de nieuwe uitdaging. We verwelkom U van harte op ons nieuw adres St. Paulusstraat 7 6001 CM Weert. We zijn telefonisch bereikbaar via praktijk 0495-544121, Erik 06-20683770 / Pauline 06-36569197. Per mail via erikcoolen@live.nl of paulinecoolen@ziggo.nl. We reageren zsm op uw vragen.

Tot gauw!

voorzijde van onze nieuwe praktijken